ANSÖKAN Fristående kurs vid SMI (höststart)
0 %

Din e-postadress (för bekräftelse och kontakt med dig) *

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse med kopia av din ansökan till den e-postadress du har angivit.

Du kan när som helst (efter du fyllt i denna sida) lämna enkäten och återkomma till den vid senare tillfälle. Anteckna koden som syns högst upp till höger i enkätfönstret från sidan 2. Använd koden för att logga in på enkäten igen, genom att först klicka på "Fortsätt påbörjat deltagande »" längst upp till höger, och ange koden du har antecknat.

OBS! LÄMNAR DU IN DIN ANSÖKAN EFTER 15 APRIL kommer den behandlas i mån av plats och möjlighet. Med andra ord är du välkommen att lämna in en sen ansökan och vi ska göra vad vi kan för att inkludera dig i årets antagning.


Behandling av dina personuppgifter
SMI hanterar och lagrar dina personuppgifter för antagningsprocessen till utbildning vid SMI i enighet med lagen (1993:792) om tillstånd att utfärda vissa examina.

Om du söker till utbildning vid SMI behåller SMI dina uppgifter och inlämnade underlag för statistikföring samt ifall du söker igen. Om du blir antagen till utbildning vid SMI kommer SMI att registrera, lagra och hantera dina angivna personuppgifter i en databas under studietiden. Dina kontaktuppgifter är även tillgängliga för studerande och personal vid SMI under studietiden. Efter studietiden kommer SMI att lagra och hantera ditt namn och personnummer med dina studieresultat i en databas på SMI utan tidsbesgränsning. Dessa uppgifter kommer enbart att användas av SMI för nödvändig administration och dokumentation, samt för statistiska ändamål och då där möjligt för ändamålet, anonymiserat utan identifierbar koppling till dig som person. Databasen är då enbart tillgänglig för behörig administrativ personal i system som kräver inloggning.

Du kan läsa om SMI:s policy för behandling av personuppgifter via länken http://www.smi.se/pdf/aktuellt/GDPR-vid-SMI.pdf
Skapa undersökning © WebbEnkater.com