Exempelenkät

Exempelenkät

Alla våra webbenkäter är optimerade för mobila enheter. Klicka på knappen nedan för att öppna en exempelenkät och ta en titt på hur det ser ut.

Öppna en exempelundersökning
Exempelrapport

Exempelrapport

Du kan dela dina online rapporter med tredjeparter genom att dela en länk. Klicka på knappen nedan för att öppna en exempelrapport och ta en titt på hur det ser ut.

Öppna en exempelrapport
Hur nöjda är dina kunder?

Hur nöjda är dina kunder?

Nöjda kunder är avgörande för varje framgångsrikt samarbete. WebbEnkäter låter dig enkelt fråga dina kunder och få direkt återkoppling. Tack vare individanpassade enkäter kan du fråga dina kunder individuellt och även få högre svarsfrekvens. Dessutom får du möjlighet att matcha de insamlade svaren med dina kunder utan att de behöver ange sina namn någonstans.

Lättanvänd marknadsundersökning

Lättanvänd marknadsundersökning

WebbEnkäter hjälper din marknadsundersökning att nå ut till hela världen - tack vare Internet! En onlineundersökning med WebbEnkäter är enkel, snabb och kostnadseffektiv; realtidsutvärderingen sparar mycket arbete och tack vare fri dataexport kan alla resultat analyseras grundligt.

Effektiv enkätundersökning av dina medarbetare

Effektiv enkätundersökning av dina medarbetare

De anställda är ett företags mest värdefulla tillgång - lyssna på dem! Det är snabbt, praktiskt och kostnadsbesparande med en onlineundersökning. En effektiv och anpassad vägledning genom enkäten - med hjälp av olika filterfunktioner - sparar den dig mycket tid, är stressfritt att använda och låter dina anställda att snabbt återgå till arbetet och göra det som är viktigt och därmed fokusera på det dagliga arbetet och andra prioriteringar igen.

Special offer for students and lecturers

Special offer for students and lecturers

Oavsett om du är en student som måste genomföra en enkätundersökning för din uppsats eller en föreläsare som genomför enkäter i samband med undervisningen, är WebbEnkäter det perfekta webbenkätsverktyget för dig.

Learn more about our Educational Discount
Mer än 1,000,000 användare från hela världen har registrerat sig och älskar vår produkt!