Det perfekta online-enkätsverktyget för studenter - 100% gratis!

Oavsett om du är en student som måste genomföra en enkätundersökning för din uppsats eller en föreläsare som genomför enkäter i samband med undervisningen, är WebbEnkäter det perfekta webbenkätsverktyget för dig.

För att stödja universiteten och deras medlemmar i sina marknadsundersökningar erbjuder vi gratis användning av våra tjänster till utvalda institutioner. Med ditt gratis studentkonto kan du använda vår plattform obegränsat.

Se alla funktioner eller Kontrollera tillgänglighet
Studenter

Kontrollera om ditt universitet stöds:

Dra nytta av ett gratiskonto med en platt avgift!

Skapa att obegränsat antal enkäter och samla in så många svar du vill. Detta erbjudande är tillgängligt så länge din student e-postadress är giltig.

Se alla funktioner...

Ytterligare information

Har du redan ett Konto med en annan e-postadress? Inga problem: gå bara till "Mitt konto - Användardata" och ändra din e-postadress. Ditt konto kommer att uppgraderas automatiskt.

Studenter utan en giltig student e-post kan inte ta del av detta erbjudande. Vi kan heller inte acceptera studentkort eller legitimation. Detta erbjudande är endast möjligt med hjälp av en automatiserad kontroll av student e-postadresser. Studenter utan en student e-postadress kan givetvis använda sig av våra normala tjänster. Se alla funktioner...

Det finns dock vissa regler:

  • De utförda enkätundersökningarna får inte vara kommersiella eller bidra till en snedvriden konkurrens
  • Syftet med användningen måste vara studie- eller undervisningsrelaterat
  • Det öppnade studentkontot får endast användas av dig

Du bör vara medveten om att vi kontrollerar att studentkonton följer dessa restriktioner och stänger, efter eget omdöme ner konton som strider mot reglerna.

Studenter bör även vara medvetna om att denna studentrabatt gäller enkäter som utförs under dina studier. Om ett företag stöder ditt vetenskapliga arbete är vi tacksamma om du öppnar ett vanligt konto istället för att använda gratisversionen så att vi kan använda vår budget åt att stödja andra studenter.

Skapa att obegränsat antal enkäter och samla in så många svar du vill. Detta erbjudande är tillgängligt så länge din student e-postadress är giltig.

Se alla funktioner »